Sposób przygotowania

Kabaczek przecinamy na pół i wydrążamy nasiona.
Do mięsa dodajemy ryż, pokrojone pomidory, posiekany czosnek i tymianek, oliwę i sól. Kabaczek napełniamy farszem i zapiekamy w 200 st C 30 minut. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam takiego faszerowanego kabaczka, ja dodaję jeszcze pieczarki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Same pyszności u Ciebie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !