Sposób przygotowania

Umyte papryki przekroić na pół, usunąć nasiona, ułożyć na blasze i piec w piekarniku 30 minut w 200 st C. Po ostygnięciu zdejmujemy z papryk skórkę i prószymy solą morską. Układamy paprykę ciasno w słoikach i do każdego wkładamy 2 ząbki czosnku, gałązkę tymianku i zalewamy oliwą. Wkładamy do lodówki a po dwóch tygodniach można już spożywać. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ?wietna na zim?
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    mmmm uwielbiam - szczególnie tą od teściowej:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię taką paprykę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !