Sposób przygotowania

Porcje gotujemy około pół godziny, wyjmujemy. Wrzucamy kostkę i przyprawy. Wrzucamy pokrojone w kostkę ziemniaki, starte na tartce: marchewkę, pietruszkę i seler. Gdy wszystko się zagotuje dodajemy oczyszczony i podzielony na różyczki kalafior. Gotujemy aż warzywa będą miękkie i zaprawiamy śmietaną.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszna.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    pięknie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy kalafiorową
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam takie zupki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    moja ulubiona zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna zupa !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    jedna z moich ulubionych

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !