Sposób przygotowania

Sledzie pokroić w paski.Cebulę obrać i pokroić w krążki.Wymieszać ze śledziami.Skropić octem i posolić.Liście laurowe i ziele ang.wrzucamy do 2 litrów chłodnej przegotowanej wody.Odstawiamy na 15min.dodajemy śledzia wlewamy śmietanę.Doprawiamy mieszamy .Podajemy na zimno.Mi smakują z ziemniaczkami

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    jadłem takie .Są super
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !