Sposób przygotowania

Ugotowane grzyby mielimy.Cebulę i natke siekamy.Do miesa dodajemy jajka i pozostałe składniki oraz łyżkę tartej bułki.wyrabiamy i doprawiamy do smaku.Z masy formujemy wałeczki i nabijamy na patyczki do szaszłykow.Obtaczamy w bułce i smażymy na grilu lub na patelni

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    coś innego
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Pewnie są pyszne
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !