Sposób przygotowania

Jabłko i marchewkę obrać ze skórki. Następnie zetrzeć je na tarce o grubych oczkach. Kapustę poszatkować dość drobno. Makaron ugotować w osolonej wodzie do miękkości. Następnie odcedzić, i połączyć ze sobą wszystkie warzywa. Wymieszać, dodać łyżkę majonezu i przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać raz jeszcze.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie robilam nigdy takiej
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniammm
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    jak z makaronem to zjem z przyjemnością

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !