Sposób przygotowania

Mięso delikatnie opukać trzonkiem noża.Zrobić marynatę ,mieszając olej,miód,sok z cytryny i przyprawę do grilla.Posmarować mięso marynatą z obu stron i wstawić do lodówki na 2-3 godziny.Mięso piec na ruszcie (można o tej porze roku piec na grillu elektrycznym),Od czasu do czasu smarując mięso resztą marynaty.Pieczarki oczyścić,pokroić w plastry,przyprawić pieprzem i zawinąć w folię i upiec też na grillu.Mięso podawać z pieczarkami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wszystko co z miodem to mi smakuje.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    zapowiada się super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !