Sposób przygotowania

1. Wszystkie warzywa myjemy.
2. Szatkujemy, trzemy na tarce albo wrzucamy do malaksera.
3. Solimy, pieprzymy i skrapiamy sokiem z cytryny.
4. Wszystko mieszamy i odstawiamy na około 15 minut.

Jeśli ktoś lubi, może dodać majonezu. W takiej wersji surówka smakuje rewelacyjnie, czego nie można powiedzieć o biodrach i brzuszkach :)

SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    nigdy nie robiłam takiej sałatki :-) tzn. nigdy nie szatkowałam warzyw, raczej się je kroiło bardzo drobno ale na pewno nie aż tak :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    ja też nigdy nie jadłam aż tak zmielonej sałatki, ciekawa jestem jaka jest w smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    muszę przyznać,że był to wypadek przy pracy :) sama byłam zaskoczona efektem, dlatego zdecydowałam się umieścić przepis. Pozdrawiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajna ta surówka :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    zdrowa i smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    świetny pomysł:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !