Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Twaróg z rzodkiewką i ogórkiem

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg
300 g
rzodkiewka
1 pęczek
ogórek świeży
200 g
kwaśna śmietana
100 ml
sól, pieprz
do smaku
jogurt bałkański
150 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg z rzodkiewką i ogórkiem

Rzodkiewkę i ogórka umyć i pokroić w kostkę, wrzucić do miseczki.
Dodać rozdrobniony twaróg, jogurt i śmietanę i wszystko dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak