Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt z galaretki i truskawkami
Zagotować wodę. Wsypać galaretki. Odstawić do wystygnięcia. Ułożyć turkawki na masie i zalać zimną tężejącą galaretką.
mąka |
6 łyżek
|
cukier |
6 sztuk
|
jajko |
6 sztuk
|
proszek do pieczenia |
1 łyżka
|
cukier wanilinowy |
1 opakowanie
|
woda |
1/2 litra
|
truskawki |
60 dag
|
mleko |
1 szklanka
|
margaryna palma |
3/4 kostki
|
budyń waniliowy |
1 opakowanie
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: