Sposób przygotowania

Flądrę dokładnie czyścimy i płuczemy, odsączamy, doprawiamy odrobiną soli i pieprzu. Panierujemy w mące, jajku oraz bułce tartej zmieszanej z panierem do ryb i płatkami owsianymi. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu, odsączamy na papierowych ręcznikach

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a skąd masz flądrę? Teściowa łowi? ;o)
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Flądra była od Brata- kupił, gdy pojechał na dorsze :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawie z tymi płatkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Akurat na dzi? do zrobienia.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !