Sposób przygotowania

UPAROWANE BURACZKI OBIERAMY I ŚCIERAMY NA TARCE JARZYNOWEJ O GRUBYCH OCZKACH. sTARTE WKŁADAMY DO GARNKA PODLEWAMY WODĄ, DODAJEMY ŁYŻECZKĘ TŁUSZCZ I DUSIMY NA MAŁYM OGNIU. PO 10 MINUTACH DODAJEMY KWASEK CYTRYNOWY, CUKIER, SÓL I 2-3 ŁYŻECZKI KONCENTRATU BARSZCZU CZERWOEGO. nADAL DUSIMY I POD KONIEC ZAPRAWIAMY ŁYŻKĄ MĄKI. PODAJEMY DO OBIADKU - NAJLEPIEJ SMAKUJĄ ZE SCHABOWYM.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    lubimy buraczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    buraczki to i ja lubię:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię pod każdą postacią .
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    lubię pod każdą postacią .
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    buraczki takie uwielbiam i b. często robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    David

    moje ulubione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !