Sposób przygotowania

Namoczoną bułkę dodać do mięsa mielonego, dodać jajko czosnek i przyprawy.Wmieszać mięso tak aby wszystkie składniki się połączyły.Z tak przygotowanego mięsa wyrobić klopsy , do środka wkładamy śliwkę i owijamy plasterkiem boczku.Tak przygotowane klopsy smażymy na blaszce w piekarniku.Pieczemy około 1 godziny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    hmm ciekawe jak smakuja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    ciekawy eksperyment:) super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Interesujące, z suszoną śliwka musi być palce lizać.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    bardzo pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne klopsiki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    kolorowo ...tak lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !