Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić i pokroić razem z nóżkami na ćwiartki. Najlepiej jak będą to duże pieczarki. Następnie podsmażyć je na oleju. Filety z kurczaka oczyścić i umyć. Rozbić lekko i natrzeć złocistą przyprawa do kurczaka. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, wierzch posypać tartą na tarce o grubych oczkach marchewkę, startym żółtym serem. Wierzch posmarować 3 łyżkami dobrego ketchupu i majonezem. Na wierzch ułożyć podsmażone pieczarki.
Piec w temperaturze 200 stopni przez 45 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Poste i wydaje się, że dobre w smaku :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !