Sposób przygotowania

Kalafior dobrze opłukać.Zetrzeć na drobnych oczkach tarki.Posiekać drobno natkę pietruszki wszystko posolić do smaku.Śmietanę wymieszać z 2 łyżkami majonezu i czosnkiem według smaku Połaczyć z kalafiorem i natką.Ta surówka jest wspaniałym dodatkiem do kotletów i pieczonych mięs

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Super!.
  • 4
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczna i prosta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !