Sposób przygotowania

Udka gotujemy w garnku z wodą . Gdy będą miękkie wyciągamy je i obieramy ,rwiemy na kawałki .Porwane mięso dodajemy z powrotem do garnka z rosołem po udkach .Gotujemy z startymi na tarce duze oczka warzywami .Doprawiamy solą,pieprzem ,majerankiem i przyprawą w płynie .Robimy lekką zasmażkę 1 stopnia i dodajemy do flaczków.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Extra.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    mój tata uwielbia flaczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !