Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Por, marchewki, korzeń pietruszki i słoninę zalewamy wodą i gotujemy razem przez 1 godzinę. W osobny naczyniu gotujemy do miękkości wątróbki i żołądki. Cebule kroimy w grubszą kostkę i przesmażamy na maśle z dodatkiem soli i pieprzu.


Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    na pewno bardzo smaczny :) ostatnio \"chodzi za mną\" jakiś pasztet, więc może ten...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam pasztet \"domowej roboty\". Z dodatkiem pieczarki musi być znakomity:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowy
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowy
  • 2
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Też mi się podoba
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pasztet domowy to jest to!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a na tym gęsim rosole zrobię zupę z brukwii....
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Podoba mi sie Twój pomysł z pieczarkami.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    nie ma jak taki domowy pasztet
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    super te wtopione pieczarki się prezentują. Szkoda, że zrobiłaś zdjęć tej gęsiny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !