Sposób przygotowania

Margarynę posiekać z mąką.Dodać jajka,cukier puder i proszek do pieczenia.Zagnieść ciast,podzielić na 2 części- rozwałkować.Jedną położyć na wysmarowaną tłuszczem formę na niej ułożyć jabłka (obrane i starte na grubych oczkach),posypać cynamonem.Przykryć drugą częścią.Ciasto piec w temp. 180 stopni przez 40-45 min. Po wystygnięciu można wierzch posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    lubię szarlotkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    mmm smakowitości
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !