Sposób przygotowania

Kapustę pekińską bardzo drobno kroimy. Rzodkiewki kroimy na małe kawałki. Jabłko i marchewkę trzemy na tarce jarzynowej. Wszystkie składniki łączymy w misce. Dodajemy pieprz czarny. Skrapiamy sokiem z cytryny. Dosładzamy i dosalamy jeszcze do smaku. Na koniec jeszcze tylko wymieszać i gotowe. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    fasola

    bardzo smaczna surówka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    znakomita!
  • 2
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam takie surówki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !