Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Żeberka umyć, pokroić na porcje, osuszyć, natrzeć solą i pieprzem. Ułożyć na patelni i smażyć z obu stron na rumiano.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    na pewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszne są takie żeberka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takie mógłbym jeść na okrągło. Ciekawy sposób z tym obsmażaniem, a potem duszeniem w aromatycznej zalewie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !