Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną gotujemy do miękkości.Mięso kroimy w kostkę,podsmażamy.Dodajemy do kapusty.Gotujemy osobno ziemniaki pokrojone w kostkę.Łączymy ziemniaki z kapuśniakiem doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja robię na boczku a reszta tak samo:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    uwielbiam kapuśniak:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    Też tak robię, doskonała na zimowy obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !