Sposób przygotowania

Czekoladę rozpuścic na parze z 2 łyżkami mleka. Żółtka utrzec z cukrem, dodac do czekolady i dobrze ubic na parze. Śmietanę ubic na sztywno z 1 łyżką cukru pudru, białka ubic na sztywno. Masę czekoladową połączyc z białkami i śmietaną ( można zostawic trochę śmietany do dekoracji). Przełożyc do pucharków i schłodzic do lodówki. Przed podaniem udekorowac owocami i bitą śmietaną.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    mniam, pyszne takie połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !