Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Śmietanę ubijamy mikserem. Gdy trochę się \"podniesie\" dodajemy cukier i cukier waniliowy i miksujemy dalej aż będzie sztywna, uważając jednak by nie zrobiło się nam masło.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    pyszna klasyka :)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pięknie się prezentuję i zapewne wyśmienity:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    pychota!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo ładny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    muszę w końcu posmakować tego mascarpone
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aga20

    aż zgłodniałam;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !