Sposób przygotowania

Jarzyny zetrzeć na tarce, osolić i odstawić na 15 min. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oliwie z oliwek. Do podrumienionej cebuli dodać krewetki i dusić ok. 15 min. Dodać starte warzywa. Doprawić do smaku. Ocet wymieszać w szklance wody i dodać do garnka. Dusić pod przykryciem ok. 20 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    cos dobrego dla mojej wnuczki !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawy pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pomysł do wypróbowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !