Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ciasto francuskie kroimy na kwadraty o boku około 10cm i formujemy z nich łódeczki. Do wnętrza każdej takiej łódeczki wsypujemy kilka ziaren fasoli, żeby ciasto tam nie wyrosło i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200st na 10-12 minut. Gotowe foremki z ciasta francuskiego pozostawiamy do wystygnięcia.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    mmmm pycha!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne poduszki...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Poproszę jedną poduszeczkę :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Same pyszności!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ekstra pomysł,znakomicie to wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ekstra pomysł,znakomicie to wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    oj dam się pokroić :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    uwielbiam takie słodkości-cudo
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super smakołyki !
  • -1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    zdecydowanie za bladziutkie jak dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Fajny pomysł z przygotowaniem ich.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !