Sposób przygotowania

Rybę dzielimy na dowolne kawałki, posypujemy przyprawą do ryb. Następnie panierujemy w jajku i bułce. Smażymy w głębokim tłuszczu na małym ogniu. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    rybke od czasu do czasu lubie zjesc
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    faktycznie, taka rybka jest pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Smaczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię taką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    lubię rybkę:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    lubię rybkę:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    baaardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię to
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pyszna jest smażona ryba
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię rybkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !