Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ryby, w tym przypadku płocie oskrobać, usunąć z nich wnętrzności i dokładnie umyć, a następnie przyprawić przyprawa do ryb prymat. Tak przyprawione ryby odstawić do lodówki na około 20 minut.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    zjadłabym takie świeżo złowione i przyrządzone rybki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszne, ale ja smażę bez główek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    można je jeść i jeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nalesnik

    ale smacznie wyglądają:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    smaki wakacji
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    płoci dawno nie jadłam...a te takie pyszne..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pyszne rybki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    smsmakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    smsmakowite
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    super
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    uwielbiam rybki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetne rybki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !