Sposób przygotowania

1
Na rozgrzaną oliwę włożyłam pokrojoną na paski paprykę i smażyłam kilka minut mieszając. Potem dodałam obranego, pozbawionego części z nasionami i pokrojonego kabaczka. Gdy to się smażyło, dodałam przyprawy, żeby się wymieszały i wydzieliły aromat. Sól dodałam na końcu, razem ze sparzonymi, obranymi i pokrojonymi pomidorami – wtedy wrzuciłam też pozbawioną nasion papryczkę chili. Pomidory puściły sok, więc dusiłam wszystko do miękkości i odparowania soku z pomidorów. Wystudziłam i zmiksowałam, sprawdziłam, czy nie trzeba doprawić.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i tą pastę jemy z chlebem czy np.z ryżem?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mnie !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczna ta pasta:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !