Sposób przygotowania

Pomidory i dymkę pokroić w cząstki,a marchewkę kostkę.Mięso pokroić w plastry,posolić,popieprzyć.Marchewkę zalać bulionem i gotować ok10min aż zrobi się miękka,zdjąć z ognia,wsypać kuskus,dodać masło i cynamon,odstawić na 10min.Mięso usmażyć na łyżce masła,na pozostały ze smażenia mięsa tłuszcz wsypać chili,kmin i kolendrę ,dodać ,dodać pomidory i dymkę,poddusić i wymieszać z kuskusem.Przełożyć do żaroodpornego naczynia,na wierzchu ułożyć plastry filetów,posypać pokruszoną fetą i zapiekać ok.20min w 180\"C.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !