Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Imbir obieramy, ścieramy na drobnych oczkach. Dodajemy sos sojowy, ocet balsamiczny, olej i pozostałe przyprawy. Wszystko dokładnie mieszamy. Marynatą smarujemy dokładnie mięso i pozostawiamy na 8-24 godzin w chłodnym miejscu.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubimy kacze mięsko
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wstyd się przynac ale jeszcze nigdy nie jadłam kaczki:) najwyższy czas spróbowac:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Oj, Mysiuniu, koniecznie spróbuj, bo dobrze przyrządzona kaczka jest nieziemska :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetnie to wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    nieźle przyprawione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !