Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i sparzyć wrzątkiem. Wymieszać z sokiem z cytryny aby odzyskała kolor. Jabłko zetrzeć na tartce o grubych oczkach, cebulę pokroić w kosteczkę. Wszystkie składniki połączyć , wymieszać z oliwą i dodać do smaku sól i cukier. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super dodatek do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosc
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    smaczna...lubi? tak?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    po prostu smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !