Sposób przygotowania

Białka ubijamy na sztywna piane i nie przerywajac ubijania,dosypujemy powoli cukier.Na blache wykladamy papier do pieczenia.Nakladamy porcje masy lyzka na blache.Suszymy bezy 30-40 minut w temperaturze 120-140 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    wyprobuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !