Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w lekko osolonej wodzie na półtwardo (około połowa czasu normalnego gotowania). Następnie ziemniaki kroimy w ćwiartki. Układamy w naczyniu żaroodpornym i spryskujemy oliwą. Na koniec posypujemy rozmarynem i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180°C. Pieczemy około 60 minut. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    musze chyba kupić rozmaryn
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubie bo też takie robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne do mięska
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    lubię rozmaryn więc pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    mniam, mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !