Sposób przygotowania

Białka ubijamy z cukrem na sztywną pianę. Żółtka, olej, budyń ubijamy na gładką masę, następnie dodajemy jogurty, delikatnie miksujemy. Białka dodajemy do masy jogurtowej i delikatnie mieszamy.Brzoskwinie osączamy w papier kuchenny, kroimy w kostkę.Następnie dodajemy do masy. Blaszkę o wymiarach 23x35 cm wykładamy papierem do pieczenia i układamy biszkopty, wylewamy masę jogurtową. Tak przygotanie ciasto wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy w 180 stopniach przez ok. 60 min. Posypujemy cukrem pudrem przed podaniem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pysznie wygląda :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczniutki:)
  • -2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ładne ciasto, ale nazywanie go sernikiem to jakaś pomyłka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    bardzo apetycznie wygląda...ale co do sztuk jogurtów to chyba 2 duże takie 330-400ml ?:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musi byc smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pięknie się prezentuje i musi być smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    wygląda przepysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Kocham serniki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kostyk

    Jakiej wielkości powinny być jogurty? Małe czy duże? i czy budyń ma być ugotowany (jeśli tak, to czy wg przepisu na opakowaniu czy w innej ilości mleka) czy w proszku go mieszać z żółtkiem?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    maryśka

    Pyszne :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    do Kasi Kowalskiej: z tego co wiem bo robiłam taki sernik, budyń dodaje się w proszku, i miesza z resztą. Jogurty powinny być duże bo inaczej ciężko żeby wystarczyło na blachę. :) pozdrowinia
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    genialny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ale apetyczne
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    dlaczego nie odpowiadasz na pytania , które są bardzo istotne...?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Pyszny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    pysznie się prezentuje ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    Ciekawy przepis- w ogóle masa fajnych przepisów. Gratuluję:)) A sernik na jogurtach to świetna alternatywa dla nie przepadających za twarogiem.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Basia10

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    super ciacho, lubię duże kawałki owoców w ciastach:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    elaa

    fantastycznie się prezentuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    wspaniale wyglada to ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna45

    szybkie i łatwe ciasto, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !