Sposób przygotowania

Grzyby suszone zalewamy wrzącą wodą- moczymy kilka godzin- odciskamy wodę i siekamy.
Na rozgrzaną oliwę wrzucamy pokrojoną cebulę, czosnek, paprykę i grzyby- przyprawiamy Kucharkiem smażymy.
Bułkę moczymy w mleku- odciskamy.
Mięso mieszamy z jajkiem, namoczoną bułką i warzywami- przyprawiamy do smaku.
Foremkę wykładamy plastrami boczku- nakładamy masę.
Pieczemy około 1 godzinę w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    musi być pyszna :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczniutka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    bajeczna:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    fajny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Dawno nie robiłam pieczeni, a Twoja wygląda bajecznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.fajny przepis !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pieczeń rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    rewelacyjna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszna :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super pieczeń
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !