Sposób przygotowania

Kapustę umyć, osuszyć i poszadkować. Posolić, zalać wodą i ugotować. Boczek i cienką kiełbaskę pokroić w drobną kosteczkę i usmażyć na rozgrzanym oleju. Wrzucić do kapusty. Osobno podpiec pokrojoną w kosteczkę wołowinę. Również dodać do kapusty. Pieczarki obrać i pokroić z plasterki. Udusić, po czym dodać do gotującej się kapusty. Kiedy kapusta zmięknie dodać koncentrat pomidorowy i doprawić solą i pieprzem oraz przyprawą do bigosu. Podawać z jasnym pieczywem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne i jakie smkowite zdjecia
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    wyśmienite;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pucha-to coś dla mnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Myszek

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Myszek

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !