Sposób przygotowania

1. Marchewkę myjemy, obieramy i kroimy w plasterki.

2. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi i skrapiamy oliwą. Nakładamy do naczynia żaroodpornego.

3. Pieczemy ok 10 minut w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni następnie posypujemy liśćmi rozmarynu i pieczemy kolejne 10 minut.

SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    pyszne, uwielbiam marchewkę
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    czasami taką lubię zjeść ale zazwyczaj robię w połączeniu z mięskiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !