Sposób przygotowania

Wątróbkę dobrze oczyścić, zamoczyć w mleku.Cebulę kroimy w piórka , smażymy na oleju na złoty kolor, solimy i przekładamy do garnka. Wątróbkę wyjmujemy z mleka i obtaczamy w mące. Obsmażamy na małym ogniu nie solimy ,przekładamy do cebuli , mieszamy i ewentualnie dosalamy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kucharz11

    pyszna propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kucharz11

    bardzo apetyczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !