Przepis i sposób przygotowania na: Sernik tęcza
Kroki postępowania
Gotowe i ostudzone ciasto pokroić na talerz
mąka |
2 szkl
|
żółtko jajek |
3 szt
|
cukru |
0,5 szkl
|
margaryna |
150 g
|
śmietany |
1 łyżka
|
proszek do pieczenia |
1 łyżka
|
sok z cytryny |
|
olej |
0,5 szkl
|
budyń śmietankowy |
1 opak
|
mleko |
2 szkl
|
jajko |
3 szt
|
cukru |
1 szkl
|
białko |
3 szt
|
cukru |
0,5 szkl
|
barwnik spożywczy |
1 czerwony
|
barwnik spożywczy |
1 zielony
|
barwnik spożywczy |
1 żółty
|
ser biały |
750 (mielony)
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: