Sposób przygotowania

Cebule pokroić na drobną kostkę i zeszklić na oleju.Dolać pół szklanki wody i posiekany na drobno koperek.Gotować na małym ogniu około 10 minut.W garnuszku rozrobić mąkę z wodą i śmietaną i połączyć z sosem mieszając do
całkowitego połączenia.Przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszny sos! Mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszny, dawno nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    bardzo smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię taki sos do pulpecików
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybki do przygotowania.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Najlepszy z koperkiem z własnego ogródka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !