Sposób przygotowania

Brokuła dzielimy na mniejsze różyczki i blanszujemy w osolonym wrzątku.

Jajka kroimy w grubą kostkę, dodajemy brokuła, pokorojone paluszki surimi, kukurydzę i fasolę mung, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy.

Skrapiamy oliwą z oliwek (można wymieszać z majonezem)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    wygląda bardzo dekoracyjne, ale ja nigdy nie jadłam (nie używałam) surimi (?), nie wiem jak by mi smakowało ?:)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    bardzo ładnie sie prezentuję:) równiez jestem ciekawa jak w smaku:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ma delikatny smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !