Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie- polewamy zimną wodą- rozkładamy oddzielnie.
Na rozgrzaną oliwę wrzucamy posiekane 2 ząbki czosnku, pokrojoną cebulę i papryki- smażymy- dodajemy pokrojone, obrane ze skórki pomidory- przyprawiamy i dusimy wszystko 15 minut.
Napełniamy muszle salsą.
Na patelni rozgrzewamy masło z przeciśniętym przez praskę czosnkiem- kładziemy na nie muszle i podsmażamy kilka minut.
Posypujemy natką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    fantastycznie wygląda! Mniammm
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Wyglada cudnie na sam widok człowiek robi się głodny:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    rewelacja,moje smaki !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Wyglądają bardzo zachęcająco. I chociaż nie lubię papryki, to bym się na nie skusiła.
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszne :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pyszne :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    musi być pyszne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    polecam przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    ślicznie wyglądają chętnie bym spróbowała
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    oj kusi takie danie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    muszą być świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !