Sposób przygotowania

Pange kroimy na paluszki .Osuszamy i polewamy sokiem z cytryny z dodatkiem tymianku .Odstawiamy do lodówki na ok 1 godzinę . jajka rozbijamy dodajemy sól ,mleko ,mąkę mieszamy miksujemy zeby powstało gęste ciasto jak śmietana . dodajemy posiekaną pietruszke i koper . W cieście maczamy paluszki i smażymy na oleju .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy przepis
  • 5
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super zrobię na pewno
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    Muszę wypróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !