Sposób przygotowania

Kurczaka i wołowinę dokładnie płuczemy, zalewamy około 2-3 litrami wody, zagotowujemy, zmniejszamy ogień. Gotujemy mięso na wolnym ogniu przez około 2 godzimy, po czym dodajemy obrane warzywa i dalej gotujemy (do miękkości warzyw). Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i kucharkiem. Podajemy z cienkim makaronem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Lubię rosół, ale robię maksymalnie raz w miesiącu...
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Lubię rosół, ale robię maksymalnie raz w miesiącu...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    na przeziębienie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !