Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

pieczone pietruszki

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pietruszka
2 duże
oliwa
3 łyżki
Sól czosnkowa jodowana Prymat
miód
1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: pieczone pietruszki

Pietruszki obieramy i kroimy na ćwiartki. Oliwę łączymy z miodem i solą czosnkową, tą mieszanką smarujemy pietruszki, układamy je na blasze, na której piecze się mięso. Pieczemy ok 45minut. Można też je grillować.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 22.03.2013 09:46
NIE JADŁEM JESZCZE TAKICH
Kuchareczekjeden 26.10.2011 13:11
no na pewno pomysl oryginalny
sylwia / sytofala 04.10.2011 21:19
niesamowite ,jestem pełna podziwu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak