Sposób przygotowania

Grzyby przebrać , umyć pokroić drobno i obgotować , następnie wstawiamy wodę w garnku , a gdy się zagotuje to dodać te ugotowane grzyby - posolić i gotować . W tym czasie okroić ziemniaki w kostkę i dodać do gotujących się grzybów , dodać liście laurowe , przyprawę i gotujemy do miękkości ziemniaków , pod koniec wlewamy barszcz biały w butelce , może być żurek też w butelce i łyżeczkę jogurtu naturalnego , czyli ja robię w taki sposób że do słoiczka wlewam trochę zupy i jogurt , zamykam słoik mieszam mocno i wlewam do garnka . Na koniec posypałam pieprzem kolorowym świeżo zmielonym Prymat.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota , już nie moge się doczekać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota , już nie moge się doczekać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !