Sposób przygotowania

Ogórki obieramy, usuwamy nasiona, a jeden z nich kroimy w drobną kostkę i odkładamy. Cebulę tniemy na duże kawałki i miksujemy razem z ogórkami. Jednolitą masę przelewamy do misy. Kolendrę płuczemy. Pomidory obieramy ze skórki, usuwamy nasiona i kroimy na kostkę. Do masy ogórkowej dodajemy kolendrę, pomidory, sok z cytryny i wodę mineralną. Wszystko mieszamy i doprawiamy do smaku papryką, solą i pieprzem. Odstawiamy do lodówki na ponad 120 minut. Do każdej porcji dodajemy po 2 krewetki, kilka kostek ogórka i gałązkę mięty.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !