Sposób przygotowania

Grzyby umyć, dobrze osuszyć, posolić, popieprzyć. Jajko rozbełtać, kanie maczać najpierw w jajku potem w bułce tartej i smażyć na oleju z dodatkiem masła na złoty kolor z obu stron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    zjadło by się
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ja jeszcze przed smażeniem moczę w mleku, oj zjadłabym taką ze smakiem :P)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przepadam za nia, a w tym roku niestety nie miałem okazji zjeść :(
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Już nie mogę się doczekać sezonu na kanie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo lubię kanie smażone jak kotlety.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !