Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzac troszkę oliwy z oliwek i odparować na niej szpinak, następnie dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Mięso pokroić w drobną kostkę, zrumienić na drugięj patelni dodać cebulę pokrojoną w półtalarki, przełożyć do szpinaku, wlać śmietanę, dusić na wolnym ogniu. Na koniec dodać makaron ugotowany al dente i ser pokrojony w kostkę, dusić jeszcze chwilę, przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    wykwintne to szpinakowe danie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    smacznie brzmi i fajnie się prezentuje :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    ciekawy przpepis;))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    wygląda pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !