Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Białka oddzielam od żółtek, wsypuję od razu całą szklankę cukru i cukier waniliowy i ubijam na gęstą pianę.
Następnie dodaję mąkę, żółtka, proszek do pieczenia i wodę (wszystko od razu) i mieszam na wolnych obrotach miksera do połączenia się składników.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    pyszny deser :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    takie są najlepsze na różne okazje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Fajna rolada, będąc dzieckiem zajadałam się takimi biszkoptowymi roladkami z kawałkami galaretki. Moja mama robiła na zmianę jasne i ciemne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    ależ piękne zdjęcie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszna roladka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !